Prodsida Komhallare

Lösningar

Cradles produkter är utformade för användning med din handdator under dygnets alla timmar, alla dagar i veckan. Det finns alltid en genomtänkt lösning, från stationär laddning hemma eller på kontoret, till fordonsburna lösningar med laddning och anslutning för kommunikation mellan handdator, fordon och omvärld. Om inte våra standardlösningar räcker till, utvecklar vi gärna en lösning utifrån din egen specifikation.

Modulär lösning för komplex kommunikation

Cradle of Swedens modulära koncept växer med uppgiften, från enklare PDA-laddare till att vara knutpunkten i komplexa mobildatasystem. Produktkonceptet bygger på ett modulärt system med plastdetaljer som sammanfogas till en komplett hållare. Hållaren utrustas sedan med allt från enklare laddningsfunktioner till kundspecifika lösningar som gör hållaren till navet i systemet.

 

Embracing_communication

Utnyttja PDA-hållaren för kommunikation mellan handdator, fordon och omvärld i ditt mobildatasystem. Vi utvecklar och tillverkar kundspecifika kablage på beställning.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Löser kommunikationen mellan PDA, fordon och omvärld

Standardsortimentet består av hållare som passar de vanligaste handdatorerna på marknaden. Dessutom tar vi fram unika lösningar tillsammans med kundens systemutvecklare. Det innebär att hållaren kan fungera som ett nav mellan handdatorn och kringutrustningen i fordonet, exempelvis GPS-sändare.


Robusta hållare med perfekt passform

Samtliga PDA-hållare består av front- och bakstycke av stark, formsprutad ABS-plast med hög kvalitet. För bästa möjliga passform gör vi först en 3D-skanning av den aktuella handdatorn. Måttuppgifterna för de unika, PDA-specifika plastdetaljerna förs sedan över till CAD-programvara för tillverkning av prototyper via en 3D-skrivare. Resultatet är en fullt fungerande produkt för godkännande eller justeringar hos kunden, innan tillverkning av gjutverktyg och fullskalig produktion startar.

På så sätt tar vi snabbt och kostnadseffektivt fram konceptmodeller och detaljer.


Snabb utvecklingsprocess

All utveckling av produkterna sker i Sverige. För dig som kund innebär det korta kontaktvägar och smidig kommunikation, och i slutänden en snabb utvecklingsprocess. Utvecklingstiden för en ny PDA-modell är cirka 4-6 veckor innan leverans av färdig produkt till kund.

Samtliga hållare använder sig av svenskutvecklad elektronik som är E-godkänd för fordonsinstallation. Eftersom produktkonceptet bygger på ett stort antal lagerförda produkter kan vi på ett enkelt sätt kombinera olika typer av hållare, beroende på kundbehov och önskemål.


Standardsortiment

  • Enklare bordsladdare för hemmet eller kontoret
  • Hållare för fordonsinstallation med enbart laddning
  • Hållare för GPS eller "black box"-system
  • Hållare till avancerade USB/RS232-modeller för datakommunikation mellan enheter
  • Tillbehör

PDA-hållarna har uteslutande originalkontakter för att säkerställa att produkterna fungerar under den förväntade livstiden.